HUISARTSENPRAKTIJK DE BLAUWE TULP

Privacy

Uw privacy en uw persoonsgegevens

Wij informeren u graag over de verwerking van uw persoonsgevens.

 

Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het verwerken van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. U gaat met die opslag (verwerking) akkoord door uw zorg door onze praktijk te laten uitvoeren.

Zo gaan wij met uw persoonsgegevens om:

 

·         Uw persoongegevens slaan wij op en gebruiken we zodat wij goede zorg aan u kunnen verlenen.

·         Uw gegevens geven wij alleen door aan derden als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen we die vooraf aan u.

·         Uw gegevens verwerken wij op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).

·         U kunt onderdelen van uw persoonsgegevens bekijken. Stuurt u ons dan een schriftelijk verzoek.

·         Als u vindt dat de gegevens die wij van u hebben opgeslagen niet correct zijn, mag u ons schriftelijk vragen om uw gegevens aan te passen.

·         U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen. Als wij dit doen kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan u verlenen. De WGBO vereist een bewaartermijn van 15 jaar. Daarom slaan we uw gegevens in dat geval op in een inactief archief, onzichtbaar en onbruikbaar voor de normale gebruiker.

·         U kunt uw toestemming tot onze verwerking van uw persoonsgegevens intrekken. Wij kunnen dan (mogelijk) geen verantwoorde zorg garanderen. Wij slaan uw gegevens in dat geval op in een inactief archief. (zie boven)

·         U kunt bij ons bezwaar maken als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken.

·         U krijgt bericht van ons als er iets mis is gegaan met uw persoongegevens.

·         Uw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig is voor het leveren van goede zorg. Wij houden ons aan de bewaartermijnen van de WGBO.

·         Het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen.

 

Waar vindt u ons?

Gezondheidscentrum De Rubenshoek
Van der Vennestraat 185
2525CE DEN HAAG

Openingstijden

De praktijk is op werkdagen geopend van 8:00 - 17:00 uur.
De balie is open van 08:00 - 12:00 en van 13:30 - 16:30 uur.
Natuurlijk is er altijd een dokter aanwezig voor spoedgevallen.

Contactinformatie

Praktijknummer:070-4452255
Afspraak maken:070-4452255 (toets 3)
Receptenlijn:070-4452255 (toets 2)
Fax nummer:070-4452256
Informatie per email:Assistente
Praktijkmanager:AC Verbaan

Spoed?!

Bel alléén voor spoedgevallen die beslist niet kunnen wachten

Bel 112 in levensbedreigende situaties

Van 8.00-17.00 uur: 070 445 22 55 (toets 1).
Op werkdagen van 17.00-08.00 uur en in de weekenden:
SMASH : tel 070 346 96 69



Privacy

Bekijk ons privacystatement